lördag 20 juli 2013

sammanfattningsvis


London, alltså. Tokhett och alldeles väldigt trivsamt och roligt! Vi åt persiskt och italienskt och superfräscht halvjapanskt och vi åt pubmat och drack goda öl och ales på trevliga pubar och min nya religion är Starbuck's Frappucino. Den räddade troligtvis mitt liv vid minst två tillfällen. Vi besökte British Museum inte bara en utan två gånger (tisdag och torsdag) och vid det andra besöket lyckades vi få två biljetter till visningen av deras Pompejiutställning och den var otroligt intressant! Dessutom har vi råkat promenera förbi Buckingham Palace, Kensington Palace och Ian Flemings hem samt London Eye. Vi har tittat på Westminster Abbey från utsidan och sett insidan av lilla St. Margaret's och vi har shoppat loss på Primark (fast vi inte tänkte shoppa alls). Vi har parkhängt i Kensington Park, gått i många, många timmar varje dag (bl a genom Kensington Park, Hyde Park och St James's Park) men också navigerat oss fram i tunnelbanesystemet som om vi vore födda där och vi har strosat i Chinatown, West End och Soho och vi har varit på gaypub och dito restaurang och café - det liksom bara bidde så och det var najsigt. Vi har pratat och skrattat och svettats och mött vänliga människor.

Vi har inte gått vilse en enda gång.

Nedan följer några randombilder:



Och när Jenny och jag kom hem till Byn gjorde vi det nästan samtidigt som Johanna, Andreas och Linus och så blev det grillning och altanmys tillsammans långt in i mörka natten - och det var den bästa avrundning på resan som tänkas kunde!


Linus är åter i Falkenberg och om en stund är Jenny och Katten (saknar alla tre!) hemma i Oslo. Men jag får njuta Johannas och Andreas sällskap några dagar till! Andreas är för övrigt Dagens Hjälte eftersom han lyckades med det Telenors support- och serviceteam inte lyckades med: få igång min router och nätverket igen! WOHOO!

Inga kommentarer: