fredag 17 maj 2013

med en doft av helg

Retronaut.com

Ännu en fin morgon. Detta är ingen väderblogg, men efter en så segdragen vårvinter som vi haft i år känner jag ändå en stilla glädje över varje ny bekräftelse på att det kanske ändå snart är sommar. I morse väcktes jag av att skatorna levde rövare hos en av grannarna. Det beror på att jag begått öppet-fönsterpremiär. Sovrumsfönstret har fått stå på glänt hela natten och jag har sovit så gott, så gott.

Arbetsdagen blir ganska lugn. Lektion med bokseminarium tillsammans med enbart Komvuxelever. Fredagsfika med kollegorna. Börja läsa engelska uppsatser. Möte med kollega kring höstens uppstart av IKT-arbetet. Vi har båda fått i våra tjänster att fungera som IT-pedagoger för gymnasiet och vi ska väl försöka reda ut vad det kan innebära. Ett uppdrag jag verkligen ser fram emot!

Efter lunch dyker min Jenny upp. Efterlängtad. Jag tror inte vi har några särskilda planer för eftermiddagen. Kanske går vi en runda, kanske sitter vi på altanen och bara myser. Kanske gör vi bådadera. Vill vi se film kan vi göra det. Jag har både Story of Pi hemma (lånat på bibblan) och Goodbye, Lenin som gode kollegan J. stack till mig häromdagen.


Inga kommentarer: