torsdag 2 maj 2013

fluff och en hatt

Fluff!
Liten eftermiddagspaus. Egentid. Jag har varit på benen hela dagen, bortsett från en kaffe på Costas med kollegan K-J och så lunch med hela crewet (lärare, rektor och guiderna Jackie och Patrick). Jag tog en vidunderligt god sallad med krabba i och den var så fräscht och snyggt upplagd att jag borde ha fotat den och lagt upp här. Men det gjorde jag inte. I stället får ni njuta en bild av mitt rosasnirkliga morronkaffe.

Idag har eleverna varit uppdelade i grupper och haft lektioner (native speaking teachers, naturally), lärt sig hitta i stan och så har det varit studiebesök. Det blev besök på Town Hall för ena halvan där vi visades runt och bjöds på förfriskningar av borgmästaren själv. Andra halvan av gänget är på Plaxton och tittar på hur en bygger lyxbussar. Där har jag varit två gånger, så det var kul att få haka på till Town Hall, istället.

The mayor. Lovely hat!

Den här egentiden skulle jag ju kunna använt till att strosa omkring på egen hand, men jag tror att jag istället ska vila lite, läsa, dricka a nice cup of tea och lyssna på musik. Om några timmar är det middag och sedan ska vi ut och patrullera. Fast... det är lugnt. Våra goa ungdomar får enbart en massa beröm av både guiderna och sina värdfamiljer och det är många glada ögon.


Inga kommentarer: