torsdag 4 april 2013

fyra tomma dagar...

Snygga knappar att göra något kring...

Jag blev verkligen nyfiken på det här med fasta efter förra veckans Vetenskapens värld. Såpass nyfiken att jag ville testa hur det känns att verkligen inte äta någonting alls på fyra dagar (en av de fastevarianter som föreslogs i programmet).

Jag laddade järnet genom att dricka två glas rött och moffla i mig en påse ostkrokar. Det var njutbart. Sedan gick jag cold turkey och har inte ätit sedan dess. Inte heller intagit allehanda frukt- och grönsaksjuicer som en del fastare använder sig av. Jag har helt enkelt gjort som killen i programmet - kaffe, svart te, massor av [kran]vatten och en mugg misosoppa om dagen. Och det har varit plättlätt. Jag har inte varit det minsta hungrig.

Lite huvudvärk har jag haft (dag 2) men det var väl detoxen och det faktum att jag druckit betydligt mindre kaffe än jag brukar. När jag varit ute på mina långprommisar har jag känt mig en smula matt i steget men inte mer än att jag har travat på i åtminstone en timme.

Sedan har jag känt en intressant lite pirrig känsla i kroppen, till och från, och jag har känt mig pigg och kreativ. Sovit så gott, så gott.

106 timmar. Jag gillar när det blir mycket verkstad och lite snack.

Men idag på morgonen känner jag mig faktiskt rätt matt så nu ska det bli väldigt gott med en lätt frukost! För att fasta är... TRÅÅÅÅKIGT. Utbota TRIST. Men det fanns ju bara ett sätt att ta reda på det, eller hur?

2 kommentarer: