fredag 1 mars 2013

hej vad det går!

Det händer fort nu. Halvsju är det knappt ens gryning längre! Njutbart! Jag tror det blir några plusgrader idag också. Hopp om livet!

Jag tänder bara ljusen på bordet och dricker sedan Byns bästa till morgonens nyheter. Fina Fredagsutstyrseln sträcker sig till svart kjol, topp och dito strumpor. Men jag har metallicblå naglar med dragning åt turkos och ett armband som matchar. Räcker så. Det Finaste är ändå känslan. Känslan av att ha lagt ännu en vecka av arbete bakom mig, vetskapen om att jag är i fas och att jag har ledig tid framför mig. Tid att disponera helt själv. Ett par lata, lata morgnar och förhoppningsvis ganska aktiva dagar. Jag har åtminstone en del idéer...

Men den här dagen ska också arbetas igenom. Förutom lektioner (som kommer att innehålla film och en hel del muntlig kommunikation) ska jag och en klok kollega knyta ihop presentationen av ett projekt. Spännande att få vara med på det! Fredagar är också fikadag. Det är mycket viktigt. Inte för kaffet och de goda smörgåsarna utan för att det än så länge är enda tillfället under veckan då vårt fikarum är fullt av kollegor. En möjlighet, alltså! En möjlighet att helt avslappnat och spontant samtala med varandra. Det behöver vi!

Jag ser ljuset! Kl 06:31! M. Ronnby CC

Inga kommentarer: