onsdag 27 februari 2013

winter's still on

Det är den tiden i månaden igen. Så jag tar tag i räkningarna direkt. Lika bra att ha det överstökat så jag inte går omkring och tror jag är rik. Nu är det gjort. Och det gick bra den här gången också.

När jag la mig igår kväll var det månljust. Temperaturfall, alltså. Just nu fem minusgrader och lite halvmolnigt. Men fåglarna kör på som vanligt. De har fått vittring på det här med sol och vår och släpper inte. Bra det. Då gör jag likadant. För nu är jag trött på vinter och kyla. Jag vill ha... barmark. Skidåkningen får vänta till nästa år.

Fullt upp blir det på arbetet idag. Det är som det ska vara. Film med en klass och sedan arbete med närläsning av våra arbetsplaner etc. En klassblogg är i vardande också och den behöver en del uppmärksamhet från min sida. Ni vet... PPPPP. Det positiva med kylan är att det kanske blir lite bättre underlag så jag kan ta mig en promenad efter jobbet. Jag vill ta vara på ljuset och försöka tanka lite energi från det.

Annars är väl saker och ting som de är. Lite vattentramp, känns det som. Livet håller på att omformatera sig. Jag har mycket roligt och trevligt att se fram emot under våren och sommaren! Blandade känslor inför Matildas och Mikes flytt. Konstigt vore det väl annars. Mest är jag ändå glad!

Jag inbillar mig att om jag tar den där sköna promenaden efter jobbet kommer jag också att komma igång med Boken. Det är ju en del petande för att den ska bli som jag vill ha den, även om själva historien är klar. Angenämt arbete.

2 kommentarer:

Silke sa...

Jag tror också på att ha saker att se fram emot. Jag har planer... dags att sätta dem i verket.

magda sa...

Gott att höra!