torsdag 21 februari 2013

mot slutet av dagen

Skön dag. Jag lagade en legendariskt god borsjtj till middag (vegetarisk, naturligtvis - allt annat är blasfemi), och avnjöt den med gräddfil. Det blev såklart över så jag har morgondagens lunch kirrad. Sedan har jag äntligen korrläst "boken" och planerat lite lätt för skrivarträffen på söndag. Förutom synopsis och utskrift av "boken" har jag åtagit mig att medföra smör, ost och bröd till lunchen. Ost och smör är redan inhandlat och brödet tänkte jag baka.

Jag har också hängt tvätt och läst en försvarlig bit i Flickor, pojkar och pedagoger av Kajsa Wahlström. Verkligt intressant läsning om genus och om hur en kanske tror att en är så himla medveten och genomtänkt och hur en fallerar rätt ordentligt ändå, ibland. Jag tar den med upp i säng, senare.

Nätverkat har jag också gjort. Jag har satt en spännande skolutvecklare och nytänkare i kontakt med min chef. Eller om det var tvärtom. Hursomhaver tror jag det kan bli fruktbart!

Nu har jag lust att påbörja något stickprojekt så jag ska surfa runt lite och se om jag kan hitta inspiration till stora eller små dåd.

Syster Dyster och Syster Yster. © M. Ronnby

Inga kommentarer: