söndag 9 december 2012

utbrytningsförsök och innesittande


Jag skottade fram bilen. Det tog bara tjugo minuter. Jag försökte starta den. Det tog 20 sekunder. Sedan gav jag upp. Behövs nog lite silvertejp där. Eller startkablar. Annhelen hjälper mig med kraft i morgon.

Men det är skumt. Den startar alltid. Jag vet att den ibland stått två, tre veckor i bister kyla och sedan har det bara varit att starta den.

Nåväl...

Jag gick in igen. Läste om uppsatserna. Satte en lussebullsdeg. Pratade med Catharina. Hon kommer nog inte idag. Hon hade 3456891 omdömen att skriva klart. På en söndag. Jag är glad att jag jobbar på gymnasiet, där vi sätter betyg med tärning*.




*Det är väl säkrast att jag förtydligar: jag skojade. Vi använder inte tärning. Vi använder I Ching**.



**Näää. Fy bubblan. Nu skojade jag igen. Det är klart att vi inte använder I Ching. Det är klart att vi är mer seriösa än så. Vi använder en Darttavla.

2 kommentarer:

ANNA sa...

Fast det fiiiinns nog de som praktiserar metoden "slumpvis nerplitade siffror" (alt, alla namn som en råtta stannar vid inom 3 minuter får betyget X) som betygsättarsystem ;)

Matilda sa...

Om inte Bobby startar kan det bara finnas en orsak... för lite kärlek! Pimpa genast med rattmuff eller annat bling och tala mjukt och fint till honom, så ska du se att han vaknar till liv. Han gjorde samma sak mot mig en gång, efter en tanklöst smickrande kommentar om en stor SUV.