fredag 14 december 2012

oh happy day

Betyg satta. Fredagsfika fikad. Samtal avklarade. Planering gjord. Farväl sagda (kär kollega ska vara ledig nästan hela våren och reser i morgon). SCB-statistik införd. Och...

... BIL STARTAD! Jag ringde hit en kille från bästa verkstan i Byn och så kom han och efter att ha brottat upp den fastfrusna motorhuven så satte han till ett portabelt kärnkraftverk och simsalabim! så startade världens bästa SAAB. Det tog en stund innan värmen och fläkten kom igång och jag har kört en ganska lång runda med den och så passade jag på att shoppa hem tunga saker som mjöl och mjölk. Men mestadels har jag bara kört omkring på vackra, mörka vintervägar och nynnat glada sånger och lett fört mig själv. Jag har nog oroat mig mer för bilen än jag riktigt kunnat ta in*.

Nu haver jag ätit en lättsam risotto och avnjuter ett glas rött i skenet av tända ljus. Det är fredag och planen är att inte somna förrän På spåret är slut... Vi får väl se hur det går.

Fredagsgodis. M. Ronnby (by)



*... och inte blev jag ledsnare av att verkstadskillen trodde att kalaset kanske kan gå på min assistansförsäkring! JÄJ!


Inga kommentarer: