torsdag 20 december 2012

jamen... ledigt, då...

Nu har jag gjort de där uppskjutna sakerna. Pannan mullrar gott och tvätten är just hängd. Jag har slagit in småkusinernas julklappar och ätit lite lätt middag. Tända ljus lite överallt och fötterna är där de ska vara - på bordet.

Julläsningen är ordnad: jag fick Vi tolererar inga förlorare i julklapp* vid avslutningskaffet på jobbet. Britt-Marie Mattssons roman om klanen Kennedy. Den ser jag mycket fram emot att läsa. Dessutom tänkte jag hänga på Lundströms Bokradio när de drar igång bokcirkeln med Madame Bovary, i januari. Jag har bara den gamla översättningen, men funderar på att kanske ändå skaffa den nya som lär ska vara väldigt bra. Hursomhaver tänker jag sätta igång med läsningen under min ledighet.

Bokcirkel? M Ronnby (by)
Och så är min avsikt att slutföra mitt skrivprojekt från november. Sedan får jag se hur jag ska göra med det, men efter uppsnyggning och korrläsning är nog planen att kontakta några förlag. Sjukt spännande, faktiskt!


*Jag kanske ska förtydliga att vi fick välja från ett mycket varierat bokbord, så titeln på boken är inte ett budskap från chefen. Tror jag...

Inga kommentarer: