måndag 10 september 2012

exhale

Arbetsdagen fylls med ett innehåll. Att sjösätta projekt är ett grannlaga arbete. Så mycket som möjligt bör vara genomtänkt i förväg, för att eliminera alltför många fallgropar. Några kommer vi säkert ändå att falla i. Och projekt som redan är startade måste underhållas. I nuläget arbetar jag med två olika skönlitterära böcker (Coraline i en nia, där jag har dem i språkval, och The Hunger Games med min etta). Under veckan påbörjar vi också arbetet med Pay It Forward, i en tvåa. Fullt ös, alltså.

Nästa gång jag tänker på något liknande - kanske redan nästa läsår, eftersom det inte känns särskilt kul att köra samma bok om och om igen - hoppas jag kunna genomföra det tillsammans med någon annan kollega. Jag har redan börjat fundera på om det inte skulle kunna vara intressant och roligt att arbeta med Neil Gaimans American Gods? Eller någon av Stephen Kings bästa?

Och nu är jag hemma. Varvar ner med lite pasta och nyheter: Schibbye och Persson blir benådade och får komma hem från Etiopien. Inte för att jag har någon direkt insyn i etiopiska fängelser, men jag tänker att det måste vara absolut underbart för dem och deras familjer.

Så: dags att slappna av - EXHALE!

Inga kommentarer: