onsdag 22 augusti 2012

kvällssamling

Den här veckan har jag stort behov av att inte bara samla mig på morgonen utan även på kvällskanten. Jag blev kvar på jobbet till strax efter fem eftersom vissa saker funkar bäst att arbeta med när det är tyst och stilla runtomkring. Det känns att saker och ting börjar falla på plats nu och jag har bland annat genomfört terminens första lektion i filosofi, vilket kändes väldigt roligt! Jag tror det kan bli en bra kurs. Och så - förstås! - återseendet med fina EHS2 som inte alls är min mentorsklass, men som jag känner så väl och trivs så fint med. Många glada ögon idag! Och ett kort, bra möte med nya rektorn har jag också haft - eller om det kanske var han som hade möte med mig? Hursomhaver tänker jag att detta blir bra!

Laga middag var liksom faktiskt inte att tänka på när jag kom hem, så jag snodde ihop ett par scones och smaskade i mig med svart vinbärsmarmelad och en stor mugg te. Min enda plan för kvällen är att göra så lite som det bara är möjligt. Dvs läsa vidare i Caitlin Morans How To Be a Woman, som jag blir mer och mer förtjust i!

Ute är himlen alldeles blå och det är svårt att tänka sig att den tidigare idag varit kolsvart och att det både åskat och tokregnat under eftermiddagen. Ja, strax öster om Byn har det till och med dragit fram en ganska kraftig tromb.

(Lyssna på P4...)



Inga kommentarer: