söndag 17 juni 2012

pysseldag

Lite har vi ändå fått gjort idag. Bland annat har jag planterat blommor i krukor och satt lite varstans utomkring. Lite växthuspyssel. Tvätt. Älsklingen har lagat ett par, tre bilar. Vi har tagit en minipromenad i det minst sagt vingliga vädret och om en stund tänkte vi se Muriel's Wedding. Underbar feelgoodfilm.

Jag har tänkt mycket på jobbet. I morgon börjar jag med en ny arbetsplats, nya arbetskamrater, nya elever, nya rutiner, nya lokaler och en för mig ny typ av skola. Nytt allt, alltså! Det är klart att det känns lite nervöst, men mest känner jag mig taggad och förväntansfull. Och skulle den första arbetsveckan bli supertung så ska jag ju faktiskt ha semester i fyra veckor sedan, och hinner vila upp mig ganska ordentligt.

Vi har ägnat en del av helgen åt fundringar på hur vi ska skapa oss ett hem tillsammans. Det kan ju kännas knepigt när en flyttar in i någon annans hus, både för en själv och för denne någon. Men det känns inte så. Inte än, i alla fall. Vi kommer att tapetsera om lite här och rumstera om lite där. Blanda en del av vårt bohag och köpa något nytt och vi har klurat ut nya funktioner för gamla rum, så jag tror nog att det ska kunna blir riktigt, riktigt bra.



2 kommentarer:

Jajja sa...

Låter både härligt och spännande, lycka till! KRAM

magda sa...

Tack, rara du! :)