söndag 1 april 2012

summa summarum

Hemma igen. Vi har fina helger, jag och min älskling. Vi hinner ha så mycket roligt och trevligt och mysigt tillsammans. I fredags hade vi fina Yvonne och Per över på lite käk, vin och prat på kvällen och igår eftermiddag hade vi min del av la famiglia hemma hos oss på fika, i form av Kilsfolket Malin, Per, Fanny, Viggo och Leo och så Cia, på besök från Örebro. Full cirkus med hembakad äppelpaj och kanelbullar och när de andra åkte iväg stannade Fanny kvar för att gå på The Hunger Games tillsammans med mig och Mats.

Filmen var inte så dålig, faktiskt. Jag försökte att inte bli alltför besviken eftersom jag redan på förhand räknade med att den inte skulle svara upp mot boken. Vilket den inte heller gjorde, men den var liksom bra ändå. Jag är helt enig med Fanny om att Woody Harrelson gör den skönaste karaktären.

Efter filmen skjutsade vi hem Fanny och sedan körde vi hem och lagade en vidunderligt god pizza som vi avnjöt med blues och ett gott vin. Resten av kvällen soffade vi, innan sängens dragningskraft tog över.

Idag hann vi både åka in och göra ett ärende vid älsklingens jobb, sova lite middag och spela Alfapet innan det var dags för mig att köra hem. Körningen gick bra även om snögloppet mötte mig i höjd med Skövde och sedan hängde i tills ett par mil söder om Jönköping.

Nu är jag hemma med tända ljus och te och jag längtar bara tillbaka. Det är så det är.

Inga kommentarer: