söndag 12 februari 2012

wtf?

Min älskling har gett mig en box. Inte en på näsan, alltså, utan en sådan där så att man kan se fler tevekanaler än man någonsin kan önska sig.

Eftersom jag är lite postdepressiv efter hans avfärd sitter jag lite halvförlamad i soffan och zappar omkring. Jag hamnar på kanalen TLC och ser först en liten del av ett program om skönhetstävlingar för barn, med en mamma som är så hysterisk att hon skulle ha en box på näsan. Sedan zappar jag ett varv och när jag kommer tillbaka till TLC är det ett program om en riktigt vidrig liten unge som ska få ett fölsedagskalas för 25000. DOLLAR. Ungen har auditions för vilka som ska få dansa med henne och hennes morsa låter henne göra en hittepåtatuering som täcker halva ryggen. Och sedan får mamman sammanbrott för att pariserhjulet är trasigt och beställer monsterlimousine till ungen. Trehundra gäster. Så sjukt att jag blir... fascinerad. Och pappan - han fick nog en infarkt när han fick se att notan stannade på 32550. DOLLAR, dårå. Mamman borde ju låsas in.

Nu ska jag zappa vidare. Spännande...

2 kommentarer:

pärlbesatt sa...

På nämnda kanal tittar jag och lillisen gärna på What not to wear. Mycket trevligt att se på tillsammans, om man är intresserad av slikt. Rekommenderar gärna Plain Jane, på MTV, på lite samma tema. Make over, men inte den galna sorten där man gör om efter en mall, opererar osv, utan mer enpowerment och ta fram din inre Fina Fredag. :)

Det där partyprogrammet såg jag en gång, så det vet jag inte mycket om. Toddlers and tiaras däremot ger mig lust att slå folk, så det undviker jag.

magda sa...

What Not To Wear är ju najsig. Och ja... hette programmet - Toddlers and Tiaras...