måndag 13 februari 2012

6.0

(Bildbevis 1. Åtta sekunder kvar. Prickarna anger grad av belastning. V v notera lejonkungenhandduken.)

Jag följer min noga uttänkta plan - Projekt: Art In Progress - Magda 6.0 - och idag var det alltså tänkt att jag skulle ta itu med litet träningsstart. Det är sjukt längesedan jag tränade regelbundet men jag ville vänta ut alla nyårslovande optimister innan jag började själv. Det verkar som om 13 februari är ett bra datum att i lugn och ro kliva in på ett gym och därvidlag slippa knô med massor av folk. Förutom jag själv var vi kanske fem-sex stycken inalles, i början. Sedan fyllde det på lite när folk började droppa in från jobbet men det var hela tiden ganska uthärdligt. Bäst är annars att träna på förmiddagarna med panschisarna.

(Bevisbild 2. 60 minuter ska avverkas för att nedvarvningsprogrammet ska starta.)

Jag är mycket nöjd med min insats. Låg mestadels på över 175 watts effekt. Tänkte kört 45 minuter eftersom jag trodde att min kondis inte skulle räcka längre än så och eftersom fiscykling inte är min grej. Men jag är så lättlurad. Efter 45 minuter är det ju bara 15 minuter till 60 och kom igen nurå... Enligt samma princip som gör att jag verkligen kommer iväg till gymmet om jag tar bilen till jobbet.

Nu har jag fyllt på energiförråden med min älsklings underbara pastagratäng och resten av kvällen ska få vara ganska fridfull och mysig. Jag har tänt ljus, satt på teven och om en stund är det dags för ett long distance call.

2 kommentarer:

Lilla gumman. sa...

Ha!
Jag blir så himla glad nar jag läser hur du helt naturligt slänger in fraser som "min älskling" och "älsklingen" och får det att låta som det mest naturliga i hela världen :)

TOKGILLAR!

magda sa...

Mmm... men det är ju det han är... ;)