fredag 23 december 2011

fin fredag

In till stan efter lunch för att träffa klassisen Ulla. Vi gick i samma klass från slutet av fyran till och med sjuan så det är ju ett tag sedan vi sågs, även om vi haft kontakt på facebook ett tag sedan Ulla hittade mig där, men det var sjukt roligt att ses. MaChé visade sig vara stängt så vi gick till muséet som har ett verkligt mysigt café (med galet sköna stolar!) och åt en lång och god lunch under en massa skönt prat. Sedan la vi i lite mer parkeringspengar och gick en sväng på stan så att jag fick köpt årets julklapp till "randomsäcken", på Lagerhaus (var annars?!). Till slut var det dags för mig att åka ut till Kil för att göra lite sista-handen-proviantering så jag skjutsade henne hem till Gruvlyckan (liten nostalgitripp!) och vi lovade varandra att detta ska vi göra om. Snart!

Och... vilken märklig men skön känsla... att träffas efter alla dessa år och upptäcka att våra liv i mångt varit olika men också, i annat, har många gemensamma beröringspunkter. Att vi fann varandra så enkelt. Att det kändes som Vänskap. Livet är fantastiskt!

Resten av kvällen har, så här långt, annars varit akut köttbullstillverkning och tillagning av en styck krämig Jansson. Nu är nästan alla här (Lillmysen på väg efter diverse bilbekymmer och ytterligare en efterlängtad gäst om en dryg timme) och det äts gulasch, dricks vin och kaffe omvartannat och det stojas och pratas och glammas.

Det är en FIN FREDAG!

3 kommentarer:

Julius sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Silke sa...

God Jul!

magda sa...

God Jul till dig också!