torsdag 6 oktober 2011

sova sig bort

Det är ju inte mycket att göra åt förkylningar, mer än att sova bort dem. Så det gör jag. Eftersom jag ska med på skolans kulturresa tog jag mig friheten att gå hem efter lunch idag. Gjorde några ärenden och traskade hem och fixade te och la mig sedan under en filt, i soffan, med katter och ljudbok. Tänkte bara vilat en stund, men tvärsomnade och vaknade tre timmar senare.

Så det där med att städa blev det inget med. Men jag är nyklippt och naglarna är mörkt plommonlila. First things first. Packningen får jag väl ta i morgon bitti. Det är ju bara att rafsa ner lite grejer. Går i en grisblink. Sänglinne och snytpapper så är jag klar, liksom. Och Panodil Zapp[a]. iPod. Tandborste. Typ så.

Om jag nu åker. Det vet jag faktiskt inte förrän imorgon. Har jag feber stannar jag hemma. Har jag inte feber åker jag. As simple as that.

Jag hade ju tänkt ladda över lite schyssta cachar också, men det somnade jag ju också ifrån. Jag får väl be Roland skicka över från sin GPS, då. Eller pyssla med det i bussen. Lilla röda följer ju med, såklart!

Steve Jobs är död. Han var en klok och framsynt man som sa många vettiga saker (och gjorde en del, dessutom). "Be a yardstick of quality. Some people aren’t used to an environment where excellence is expected."

Nu ska jag sova mer. G'natt y'all.

Inga kommentarer: