måndag 3 oktober 2011

medusin

Jag kände mig olustig i kroppen hela eftermiddagen. Satt mest och tittade på klockan medan värken drog genom nacken, axlarna, skuldrorna. När arbetsdagen var slut fick jag skjuts till verkstan för att hämta Gamla Bettan (vad jag inte vill höra är att "vi svetsade ihop framtill och jag tror det blev tätt" - när bilmeckaren ska veta - eller åtminstone få mig att tro det så jag kan känna mig trygg...) och sedan körde jag direkt hem, via apoteket för att tjacka upp mig på en packe panodil zapp (hur kan det finnas panodil som inte är zapp? Vad är grejen med det?).

Tryckte i mig ett par, drog på mig mjuka, snälla kläder, kröp ner under en filt i soffan (ljudbok i stereon) och däckade minst två timmar. Vaknade med katter på magen. Skymning ute. Gick upp och hämtade Stark Medusin. La mig igen. katterna flyttade tillbaka till magen.

Snart dags att lägga mig i sängen i stället, mellan svala lakan. Glida bort. Och planen är att vakna imorgon och vara frisk. Jag har, som vanligt, varken tid eller lust att vara sjuk.

Inga kommentarer: