onsdag 5 oktober 2011

dumdum

Man brukar säga att snålheten bedrar visheten. Men idag handlar det inte om snålhet utan någon slags långsiktig energibesparing (jobwise, that is). På kort sikt blir jag helt dränerad. Därav bloggrubriken.

Fortfarande risig, alltså. Svidet i halsen har dock flyttat upp i huvudet och näsan och ersatts av något som garanterat kommer att utvecklas till hosta. Kul! Men jag har nog ingen feber och för att ändra "nog" till "säkert" tar jag ett par panodil zapp och kryper upp i morronsoffan med kaffe (funkar idag!), tända ljus, Nyhetsmorgon och ja... ni vet... hela morronkittet. Där utanför ljusnar det på och det ser ut som att större delen av himlen redan är blå, vilket lovar en fin dag.

På jobbet ligger mina lektioner planerade och det tyngsta jag behöver tänka på är ett utvecklingssamtal och dess nogsamma förberedande. När mötet är slut plockar jag ihop mina pinaler och går hem och sover. Så kan man också göra. Men det är inte rätt.

Såhär ser mitt soffbord ut denna onsdagsmorgon, den 5 oktober i nådens år 2011. Jag ser på bilden och kommer på att jag bara måste göra något åt den där rotiga bänken med teve och stereo. Så jädra fult.

Nu ska jag skumma lite mer mjölk och fylla på kaffemuggen.

Apropå ingenting:

2 kommentarer:

Lilla gumman. sa...

Du gav mig just en idé!

magda sa...

Ååå... nu blev jag nyfniken!