fredag 30 september 2011

walking on sunshine

I två dagar har det nu varit sommarvärme och i två dagar har jag suttit mer eller mindre instängd på jobbet. Så idag fick det vara nog. Efter att ha skrivit ett megalångt, lite uppgivet, mejl till min chef (angående all IT vi har och hur illa den "fungerar") - och fått snabb respons och löfte om lika snabb action - kände jag att jag behövde röra på mig och att stänga in mig på ett gym en dag som denna var uteslutet. Ringde Catharina innan jag gick hem från jobbet för att höra om hon också hade lust på en skön promenad, men hon drog på det. Höll på med tvätt och grejer. OK. So be it.

Jag gick hem, bytte om och åt lite yoghurt och sedan drog jag på mig mina svarta Reebok och satte iväg. Tog det lite lugnt i början, men den där muckeln i vänsterlåret som alltid brukar sätta igång och bråka höll sig väldigt passiv. Allt kändes bra, solen sken, iPoden spelade för mig och vägen var min. Underbart!

Det var längesedan jag gick min sköna mil, och nästan lika länge sedan jag sprang den. Jag går ut lite löst nu, med powerwalk (och gjorde den idag på 1 tim 25 minuter vilket är helt okej), och jag tänker mig att om inte musklerna sätter sig på tvären kanske jag springer den framåt våren? Jag tror det är en realistisk målsättning.

Nu har jag ätit middag och vattnat lite växter och pysslat undan och resten av kvällen är det soffa, läsning, katter, lite teve och något glas vin (väldigt lite för jag ska upp tidigt imorgon och köra bil) och inte ett enda dugg mer.

Det är Fin Fredagskväll i Borgen!

2 kommentarer:

Lilla gumman. sa...

Åååh! Jag gillar bilden på M-skylten! Världen behöver fler mötesplatsesr off road! Gärna mer planerade än din skylt, men det gör ju inget om de hamnar där av ren tillfällighet heller :)

magda sa...

JUST så som jag tänkte, Lilla gumman!