tisdag 20 september 2011

tung tisdag

Igår var det Talk Like a Pirate Day. Det kom jag på alldeles innan läggdags. En smula orutinerat av mig. Men kanske lika bra det. Hade jag kommit på det hade jag kanske börjat tala i pirattungor på konferensen? Det fanns incitament för det. Men jag lägger hellre min energi på de 80 positiva procenten än de 20 negativa...

Om en timme ska jag skjutsa Johanna till stationen. SNYFT! Hur fort gick inte den här veckan, då? Och hur sakta kommer inte tiden att gå till mitten av februari när hon är tillbaka? Min älsklingsjohanna på andra sidan jordklotet. Men jag hoppas och vet att hon får en kanonresa och det är gott! Fair winds, me heartie! Jag kommer att toksakna.

I eftermiddag ska jag fördriva min saknad med att jobba lite längre och sedan ska jag åka hem till mina katter och bara ha en fruktansvärt lat kväll. Jag hade tänkt dra till gymmet, men det får bli en annan dag. Jag får ju motion ändå eftersom det är tisdag och alltså dags för veckans pedagiska promenad med Ingrid! Så kvällen ska tillbringas i soffan med katter, teve (?) och stickning. Nu måste jag bli klar med sjalen som jag köpte garn till när jag var i Stockholm!

Men först: mera kaffe! Kicka igång dagen! Tagga!

Inga kommentarer: