fredag 30 september 2011

park lane klockan sex en fredagsmorgon

Jag vaknade långt innan det egentligen var dags att gå upp, men tyckte det - i ljuset av att The Twisted Sisters of No Mercy Whatsoever noterat att jag råkat vakna upp - var lika bra att få benen över sängkanten. Så när klockan var sex satt jag redan här i min mjuka soffa med tända ljus, kaffe med skummad mjölk och Thåström på full sula.

Jag har en liten Thåströmperiod just nu; plattorna som snurrar är Skebokvarnsv. 209 och Kärlek är för dom. Av oerhört nostalgiska skäl spelar jag Fanfanfan som besatt vissa dagar (och morgnar). Vi har väl alla någon... i en avlägsen dåtid... som kom åt oss något alldeles oerhört och som liksom aldrig släppt taget - eller som vi inte kunnat släppa. En tidig kärlek eller en väldigt god och nära vän som tappats bort. Jag har det och för den personen spelar jag Fanfanfan även h*n kanske aldrig kommer att veta det. I mitt hjärta finns h*n alltid, i ett eget rum - med dörren på glänt.



Och Finare start på Fredagen kan jag ju inte få. Kaffet är gott, katterna stojar och idag har jag - klänning! Tadaa! Brun med små vita prickar. Den Fina Fredagen når oanade höjder, alltså. ;-)

Inga kommentarer: