lördag 3 september 2011

gäääsp

Gulle mina missar! Idag lät de mig sova ända till åtta! Eftersom jag lyckades komma mig i säng på rätt sida midnatt fick jag tillräckligt många timmars sömn för att faktiskt känna mig vederkvickt (det är ett ord vi använder alltför sällan, tycker jag). Lois satt visserligen 5 cm från mitt ansikte när jag vaknade, men hon höll sig still och hon petade inte på mig. Duktig tjej!

Efter att i god ordning ha utfodrat The Sisters fixade jag en kanna kaffe till mig själv. Satte på teven för lite lagom nyhetsflöde in i medvetandet, datorn för lite dito socialt flöde, sjönk ner i soffan och tog den där allra första, djupa, livgivande klunken kaffe. Ahh... mitt livselixir! Bredvid mig ligger en oläst ETC och Cao Xueqins Guldåldern. Jag har faktiskt inte plöjt serien i den fart jag trodde, men det beror på att den bara blivit liggande. Jag har alltså inte läst den alls. Fast igår tog jag med den i badet och fick läst en god bit. Hittills har jag dock bara tagit mig en bloggpromenad över till Lilla gumman och läst hos henne. En daglig rutin!

(En synnerligen viktig del av mitt hem)

(Hushållets kanske allra viktigaste apparat)

Så? Vad ska ske idag? Pyssel! Jag tror att jag ska sy och jag har en idé om vad. Om det blir så får vi se. Saker och ting har en tendens att liksom bara ske när jag väl går upp till arbetsrummet.

Gräset har växt sig tjockt och långt i trädgården och kanske tar jag en vända med gräsklipparen i eftermiddag. Vi får väl se. Det är ju den där lustprincipen...

3 kommentarer:

Lilla gumman. sa...

Ooooh! Viva la reklam! Hehe. Känner mig hedrad.
Måste ju tillföya att en morgon utan Magda är som en morgon utan kaffe - numera ohållbart! =)

Ida sa...

Åh Moccamasterkaffe är ju dessutom det allra bästa. Lite (jätte) ledsen att jag måste flytta ifrån vår snart.

magda sa...

Lilla g> <3

Ida> Sant! Ledsen för din skull - de är ju inte de billigaste att köpa heller. Jag fick min i julklapp. :)