måndag 29 augusti 2011

tjejer gör saker tillsammans

Först stickcafé på Pannkakan. Bara Anna och Susanne hade möjlighet att dyka upp, men vi stickade (Anna broderar) och fikade och pratade. Mikael som jobbar där hade faktiskt öppnat för vår skull, men ett par tyska familjer dök också in när de såg att det var öppet, så det var nog inte helt ovärt för honom. :) Himla snällt, i alla fall! Hann prata lite med både honom och Nicke G innan tjejerna kom.

Vi slutade lite tidigare än vanligt på grund av körrepetitionen. Anna var sugen på att börja redan innan och Susanne "värvade" jag under dagen, så efter avslutat stickcafé körde vi ut alla tre till Lindås och repetitionen! Roligt att göra det här också tillsammans!

Susanne har så rätt; att sjunga i kör ger en oerhörd glädje och ett lyft även när man är rejält trött! Jag var rätt slut när vi kom dit, men redan efter en liten stund kändes det som en total energirush att stå där och sjunga och lyssna in de andra. Mycket skoj och skratt blir det också - och en och annan spontanapplåd för varandra. Jag blev så uppslukad att jag helt glömde att jag skulle tagit några kort. När jag kom hem sjöng jag för katterna. De såg faktiskt ut att uppskatta det. Eller så var det bara för att jag kom hem. Och gav dem mat.

Nu tänker jag dra mig tillbaka för idag. Sömnig är jag.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I Sverige är det inte bara viktigt att passa tider
och följa regler.

Vi har demokrati också.

Inga kommentarer: