tisdag 5 juli 2011

uthållighetstest

Tidig morgon. Det hade varit skönt att ligga kvar en stund i sängen. Lyssna lite på morronnyheterna och kanske fixat kaffe för att sedan krypa ner tillbaka i sängen en stund till. Jag har ju tid till sådant egentligen. Men jag betvivlar att jag sedan kunnat ta mig ur bingen. Och det hade ju varit en smula penibelt om jag helt enkelt inte dykt upp på jobbet. Fyra dagar kvar. Kaklet närmar sig.

Kaffet smakar ovanligt bra idag. Det lovar en fin dag. Efter jobbet ska jag försöka hitta en bra present till en kille som fyller 18 år. Och så ska jag aska ur pelletsbrännaren. Det får räcka som dagsverke. Jag måste ju hinna sitta i soffan och läsa och dricka te, också.

Politikervecka i Almedalen, förresten. Är inte det egentligen mer utspel, jippo och hittepå än seriöst bedrivande av politik? Från vad jag hört i andra hand gjorde Reinfeldt ett rätt blekt intryck igår. Vem är förvånad? När gjorde han inte ett platt intryck? Idag är det vänsterns dag. Ohly ska väl prata och det blir säkert okej, men det verkar som att han är på väg bort från partiledarposten. Jag vet vem jag hellre skulle vilja se på det jobbet. Och skulle förslaget om delat partiledarskap slå igenom vet jag vilka jag skulle vilja se där.

Nu ska jag fylla på kaffet, se senaste avsnittet av In Treatment på SVT Play och anlägga en lättare make-up. Typ.

Inga kommentarer: