lördag 2 juli 2011

july morning

Vaknar tidigt. Klockan kan inte vara mycket mer än sju. Mannen är redan uppe och från köket stiger en oemotståndlig doft av kaffe. Jag tassar ner. Får knappt fram ett "morrn" eftersom jag plötsligt tappat rösten. Den kommer tillbaka när jag klarat strupen. Men han kanske tror att jag inte vill prata. Det vill jag inte heller. Inte av avoghet utan för att jag helst är tyst en stund på mornarna, så att jag får vakna sakta. Låta huvudet komma ikapp kroppen, liksom. Jag tar datorn och en mugg kaffe och sätter mig i soffan. Öppnar facebook och SVT Play. Skriver lite med vännen Pia som dyker upp här om en vecka. Kollar senaste avsnittet av In Treatment. Den här säsongen lovar att bli minst lika bra som de andra.

Utanför fönstret är det jämngrått. Det blir nog en del regn idag. Jag hoppas dock på lite uppehåll eftersom det blir grillning hos en god vän senare idag. En altan ska invigas.

I övrigt ligger dagen som ett oskrivet blad. För mig får det gärna fortsätta vara rätt blankt. Läsa lite, kanske? Möjligen proviantera. Jag är trött. Tröttare än jag varit på väldigt länge och jag har en arbetsvecka kvar. Helgen måste användas till batteriladdning. Musik funkar, till exempel:

1 kommentar:

Lohla-Marie sa...

Allt som behöver sägas är :-D