onsdag 15 juni 2011

skattefyndighet

Jag är så frustrerad. För en liten vecka sedan beställde jag en Garmin Oregon 450t. Den ser ut så här.

På mitt bankkonto gjordes en reservation, men pengarna drogs inte. De var liksom bara... oåtkomliga. Helt okej. Men... så fick jag ett mail från leverantören att de inte kunde leverera produkten och att pengarna skulle återbetalas. Viss besvikelse. Det skumma var att pengarna fortfarande varken drogs eller gjordes åtkomliga för mig. Och just ikväll, när jag förlikat mig med att jag väl får köpa den på annat håll - så är pengarna plötsligen dragna. Betyder det att den kommer endera dagen, i alla fall?

Hursomhaver har jag haft span på en cache som skulle finnas helt nära där jag bor och under kvällspromenaden satte jag på min gamla Garmin Forerunner som åtminstone kan ange positionen där jag befinner mig. Koordinaterna stämde på pricken där jag listat ut att cachen skulle vara och jag hittade den direkt. LYCKA. Tills jag får min riktiga GPS ska jag se om jag inte kan lyckas plocka ytterligare någon skatt. Kanske till helgen?

(Smileyn anger var jag hittade skatten!)

Jag är fortfarande stressad och pressad och trött och helt ur slag. Tur jag har ett pannben tjockt och hårt som en skyddsrumsvägg. Än ett tag tänker jag försätta berg. En dag i taget.

1 kommentar:

Jajja sa...

Hej!

VÄLKOMMEN till den beroendeframkallande världen av geocaching. Får man fråga efter frökens nick?

Kram VoA