måndag 13 juni 2011

back in the saddle

Sådärja. Nu är jag tillbaka i de vanliga, sköna rutinerna. Upp ur bingen (fatta hur skönt det var att vakna i min egen mjuka, goa säng), peta på bryggaren på väg till duschen och så småningom landa i soffan med dator och kaffemugg framför SVTs morgonnyheter. Det känns faktiskt väldigt gott.

Jag försöker inte hinna ifatt alla nyheter som flutit förbi under de senaste två veckorna utan fångar upp de som är aktuella nu. Det är regeringslöst i Belgien, dagis stänger på sommaren (men det var väl knappast någon nyhet?) och på onsdag drabbar Juholt och Reinfeldt samman. Jag är inget jättefan av Juholt men hoppas han tvålar dit Reinfeldt så det bara stänker om det!

Annars skiner solen från molnfri himmel och det lovar bli en fin dag här i Emmajävlaboda. Jag ser fram emot att träffa mina sköna kollegor igen. Och eleverna, såklart. Frågan är om de är lika glada att se mig. Eleverna alltså. För idag är det muntlig examination i engelska A. Men de bör tycka det är helt okej, för de är så himla duktiga mina prinsar och prinsessor av TE1.

Jag undrar om min nya leksak (Garmin Oregon 450t) kommer idag?

Inga kommentarer: