tisdag 10 maj 2011

siccan a day...

Det är alldeles stilla och ljummet ute. När jag cyklade från styrelsemötet passerade jag Sunkhaket där uteserveringen var fullsatt. I och för sig har de bara två bord, men ändå liksom. Det såg gott ut att sitta där och klämma en malt i den mjuka kvällen.

Min dag har varit något alldeles sanslöst lång. Eftersom det var nationella prov var jag på plats på jobbet redan halvåtta för att lägga sista handen vid förberedelserna och sedan var det fullt ös medvetslös. Nationellt prov i engelska a-kursen (där jag inledde med att spela Always Look on the Bright Side of Life medan eleverna samlade ihop sig), lektionsplanering, utvecklingssamtal, möten och rättningar. Jag stannade kvar på jobbet tills det nästan var dags för styrelsemötet, men hann träffa den ensamkommande kille jag är god man för, en stund. Mötet blev ovanligt långt men kändes matnyttigt och konstruktivt och då gör det inget.

Igår lagade jag till en smarrig paj för veckans luncher. Kom jag ihåg att ta med mig en bit till lunch idag? Nej. Just det. Så Lorenzo var snäll och köpte en macka åt mig när han var på Fenix en sväng. Men desto gladare blev jag när jag kom hem nyss och kunde värma mig lite mat snabbt som attan.

Jag skulle gärna vilja se Kobra nu, men jag tror inte jag orkar. Det känns som att jag ska lägga mig i stället. Läsa en stund och sedan sova väldigt gott.

Inga kommentarer: