måndag 4 april 2011

på spåret

Att komma till gymmet är lite som att komma hem. Det känns skönt att byta om och samtidigt växla några ord med random människor som befinner sig där och sedan omslutas av själva träningslokalen. "Min" träningscykel stod där och väntade på mig och en dryg timmes träning blev det. I morgon ska jag ta tag i styrketräningen, också!

Arbetsdagen har annars varit bra. Vi har gjort de saker jag planerade att vi skulle göra på de olika lektionerna och därutöver har jag hunnit prata med både elever och kollegor. En bra dag, helt enkelt. Skulle jag önska något vore det möjligen att jag hade haft tid att å ut på lunchen och ta mig en skön promenad i solen! Men det hinner jag ju imorgon! Jag fick i alla fall en liten stunds sol när jag tog ett litet räfspass också, när jag kom hem. En bit i taget så är jag snart klar!

Nu är jag sådär skönt dödstrött och ska laga mig en mugg te och sedan ta in lite nyheter, på teve, liggandes i min soffa. Utanför är himlen molnfri.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dagsintag: 1970 kcal (alldeles för mycket, även om jag sedan tränade ner till under 1300... men nu har jag inga mer feta rester kvar i kylen!)
Dagsuttag i form av träning/motion: 699 kcal
TOTAL: 1271/1300 kcal
Känsla: trött men glad

Inga kommentarer: