onsdag 23 mars 2011

snörvel

Attans vilken dunderförkylning jag åkt på. Men jag kan faktiskt jobba. Skönt det! Och flyttstädningen är klar! Heja mej! Nu kan jag koppla bort det påhänget och fokusera på nuet och häret. I den mån jag orkar. Ikväll har det mest blivit häng. Fast jag fick upp ett par tavlor, det fick jag.

Ikväll när jag kom hem ringde det på dörren. Det var grannen mittemot. Hon ville bara hälsa mig välkommen med en söt liten blomstergrupp och säga att hon hoppades att jag ville fortsätta grannssamarbetet med att ta in varandras post vid resor och liknande. Det tycker jag var gulligt. Och det är klart man hjälps åt. Jag hade inte hjärta att direkt säga att jag ska bort 14 dagar i sluteta av maj och början av juni... ;) I blomgruppen sitter ett litet kort instucket; Välkommen till Parkgatan! Kenneth o Rosmarie, mitt emot. Siddu, siddu...

Jag har begått badpremiär idag! Badkaret är fult och gult men det är också trivsamt djupt. Jan Johansson gjorde mig sällskap. Nu ska jag ta med en mugg kamomillte (och pappersnäsdukar en masse!) upp till sovrummet, ligga och läsa mig lite och sedan slumra bort. Detta har varit en bra dag!

Inga kommentarer: