onsdag 2 mars 2011

humör

Jag vaknade vid sex och var på ett attans gott humör! Det är jag fortfarande! Det blir en bra dag det här! Lärarkandidaten Christina kommer in ett par dagar den här veckan (bland annat idag) - det tycker jag är roligt! Jag har lagom mycket att göra för övrigt, på jobbet, och efter jobbet har jag tänkt köra till gymmet via affären. Jag måste bunkra lite förnödenheter dels i största allmänhet och dels för att Mannen kommer upp i kväll och jag har lovat att ha middagen klar när han dyker upp. Troligen lägger vi en timme eller två i Huset också. Har jag sagt att han är världsbäst? :-)

Jag hör på nyheterna att det troligen är så att de två officerare som sköts ihjäl i Afghanistan för ett år sedan sköts av sina egna kamrater. Måttligt kamratligt, if you ask me. Måttligt proffsigt, också. Illa nog att råka skjuta en av sina kompisar av misstag... men två??? Jag tycker de svenska trupperna kan tas hem och så kan det i stället göras satsningar på mer civila insatser.

Och Gadaffi/Khaddafi/Schmaddafi går från oklarhet till oklarhet i sin galenskap. Det är - enligt honom - lugnt i Libyen bortsett från en del tonåringar som drogats med spetsad mjölk och... Nescafé..? Oh well... snart får vi se honom sitta och spela orgel i ett trasigt slott...

(Bildkälla: http://cartoonblog.msnbc.msn.com/_news/2011/03/01/6164219-crazy-gaddafi)


Emmaboda 2 mars, 2011

2 kommentarer:

Erica sa...

Det där kaffet är farliga grejer!

magda sa...

Ja, där ser man hur det går när man inte dricker riktigt kaffe!