tisdag 22 mars 2011

dinah-moe humm

Jag vaknade av morgonljuset vid sextiden och efter att ha känt efter en aldrig så liten stund bestämde jag mig för att kliva upp. Morgonrock och raggsocksmys och tassa ner för trappan och sätta på en kanna kaffe och P1-morgon och tända ett par ljus och varmstarta dagen. Efter en stund kom jag på det... jag kan spela musik hur tidigt jag vill! Hur högt jag vill! Jamen... weehoo..! Så sedan har jag haft Zappa galore på hög volym hela morgonen! Absofuckinlutely awsome!

Jag har inte så bråttom den här morgonen. Egentligen har jag aldrig bråttom på mornarna... det är ju själva vitsen med att jag kliver upp så tidigt... att slippa stressa... slippa ens skynda mig... Men idag ska jag inte in till jobbet alls. Jag ska ju åka till Malmö. Igen. Jag hoppas innerligt att Migrationsverkets hantlangare gjort om och därvidlag också gjort rätt idag. Men jag fick onda aningar när den formella kallelsen kom och där stod att de bokat tolk på... fel språk. Ehh..? Men jag ringde upp och fick beskedet att de nu bokat rätt - men skrivit fel. Jag kan inte låta bli att undra över tillförlitligheten hos detta Verk och därmed också de beslut som tas...

Jag har problem med min uppkoppling. Eller... egentligen inte själva uppkopplingen som ser ut att vara helt okej... utan mer att laptopen (som är ett segt gammalt as) hela tiden tappar uppkopplingen. Mycket störande att hela tiden ladda om sidor och att det dessutom bara fungerar ungefär en gång av fem... Dags att spana seriöst efter en ny -igen?

Inga kommentarer: