tisdag 8 februari 2011

varligt

Jag har tagit det varligt idag. Sov tills jag vaknade. Satte igång ett par tvättmaskiner. Åt en stillsam frukost på yoghurt, banan, apelsin och te och kollade lite på morronteve. Tända ljus på soffbordet. Lyssnade på hur stormen avtog. Slösurfade.

Så småningom fäste jag alla trådändar i ett stickprojekt och funderade på vad jag skulle vilja påbörja för något nytt. Det blir nog ett kuddfodral i ett tjockt, gräddvitt garn från Contessa.

Jag har liksom laddat för att gå till arbetet i morgon. Så ovant det kommer att kännas. Nästan nervöst. Men skönt. Ibland när arbetsperioderna är långa och späckade kan jag ibland komma på mig med att tänka att det vore skönt att bara vara hemma någon dag. Vila. Sova. Men den här påtvingade "ledigheten" har inte alls varit skön. Idag har det mest bara varit tråkigt och känts instängt. Enda trevligheterna har varit två telefonsamtal; ett med min käraste och ett med skönaste vännen Peter. Det var i och för sig ganska trevligt att prata en stund med kandidaten Christina också.

Stillsam och varsam dag, alltså. En dag som började med storm och gråskalor och slutade med sol och flikar av blå himmel. Själv ska jag nog avrunda med en mugg te och lite mer stickning. I morgon återgår jag till livet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dagsintag: 1294 kcal
Dagsuttag i form av träning/motion: 0
TOTAL: 1294/1300 kcal
Känsla: Sömnig.

Inga kommentarer: