onsdag 9 februari 2011

på plats

Skönt att känna hur liksom allt bara gled på plats på jobbet idag. Det känns som jag varit borta en evighet men två knappa veckor är egentligen inte så mycket. Fint att träffa kollegorna och alla eleverna och kandidaten. Och liksom bara fortsätta där jag slutade. Jag som tycker så mycket om mitt arbete och min arbetsplats fick tillbaka liksom en tappad pusselbit.

Framåt halvtre var jag väldigt trött och då traskade jag hem, via affären. Solen sken från blå himmel och minsann om jag inte fick som en liten föraning av våren, ändå. Solen värmde skönt i ansiktet och i en buske satt några små fåglar och sjöng. Snöhögarna är kvar men marken är bar och jag slipper skrida värdigt fram för att undvika benbrott och andra fadäser.

Jag lagade till en kyckling. Den fick bli dagens middag men dessutom blir den till ytterligare tre luncher eller middagar. Fiffigt. Medan kycklingen puttrade i ugnen vilade jag i soffan. Och när jag ätit middag kom Catharina förbi en sväng för lite gott prat och te. Det tycker jag om och blir glad av!

Nu ska jag ringa Mannen och säga godnatt och sedan blir det tidigt sänggående i det Ronnbyska tjället. Kanske orkar jag läsa några rader?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dagsintag: 1310 kcal
Dagsuttag i form av träning/motion: 0
TOTAL: 1310/1300 kcal (okej, okej - jag kanske skulle skippat den sista apelsinen..? ;-))
Känsla: Skönt trött.

Inga kommentarer: