torsdag 10 februari 2011

knit two

Shantaram lämnade ett stort tomrum efter sig. Att försöka läsa något liknande är ju helt kontraproduktivt så istället läser jag något som antagligen är dess raka motsats - Knit Two av Kate Jacobs. Fortsättningen på The Friday Night Knitting Club. Inte alls dum!

Arbetsdagen har varit bra. Jag har till och med hunnit rensa och städa upp på mitt skrivbord. Det känns bra med lite fängschåj för arbetsplatsen. I morgon när jag kommer ligger det inte en massa stressande högar som jag inte behöver ta itu med (faktum är att det mesta var slängbart) utan bara en liten mapp med viktiga saker att göra. Det snöade hela förmiddagen men alldeles lagom till min och Ingrids pedagiska promenad slutade det och vi fick en skön runda som vi byggde på med en liten omväg förbi Huset, så Ingrid fick se det - om än bara exteriören. Som vanligt hann vi avverka både yrkessaker och rent privata. Just det som är målet. Och jag fick min första ordentliga promenad efter sjukfrånvaron.

Efter jobbet hade jag visning på lägenheten. Trevlig ung kille som jag hoppas får den. Och min middag är redan avverkad - pasta med lite smör, riven cheddar, grovmalen svartpeppar och en äggula. Apelsin till dessert.

Nu blir det soffa och bok och sedan lite nyhetstittande.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dagsintag: 1303 kcal
Dagsuttag i form av träning/motion: 219
TOTAL: 1084/1300 kcal
Känsla: trött i huvudet, men promenaden hänger kvar lite angenämt, i kroppen.

Inga kommentarer: