söndag 27 februari 2011

helgavslutning

Catharina blev Husets första fikagäst och förtänksamt nog hade jag ju dragit dit min gamla Don Pedro som fortfarande, efter lång och trogen tjänst, gör det godast kaffe:


Vi har jobbat flitigt ett par dagar, min käraste och jag. Tak och väggar har målats, svordomar har svurits (mest jag), saker har skruvats ner och bort, slipmaskiner har körts och kaffe har druckits. Inga egentliga bilder att visa för jag glömmer mestadels att plåta men håll till godo med några suddiga mobilbilder som även innefattar vad som mycket väl kan vara Skandinaviens absolut räligaste toasits. Den blir inte snyggare av att inte alls passa i färg till själva toastolen (som också - tillsammans med övrig badrumsinredning - kan platsa i en fulasttävling...).

Men resultatet kommer att bli fint. Mycket fint! Och trivsamt.

(Nominerad till klassen Räligast i Skandinavien)

(Alla sunkiga heltäckningsmattor från övervåningen på väg till Återvinnings- och grovsopsstationen)

(Hallen - en prövning som ska tas upp till omprövning)

(Del av köket - igår förmiddag)

Nu ska jag runda av min helg med ett varmt bad, Ondjakis Visslaren och ett glas rött från Argentina; Cameleon, Malbec, 2009.

Några kalorier har jag helt enkelt inte hunnit/orkat räkna den här helgen - men jag ska nog få rutin på det också! Däremot har jag ändrat min adress, betalt räkningar, ställt av en bil åt Sonen, tagit ställning till några offerter på pelletsbrännarinstallation och lagt ut en annons på min ackumulatortank på Blocket.


Emmaboda 27 februari, 2011

Inga kommentarer: