onsdag 16 februari 2011

halvvägs

Nu är det halvvägs till helgen! Det firas med stickcafé på Café Himmel & Pannkaka, i kväll! Det ska bli spännande att se hur många som dyker upp idag! Jag skulle vilja ha med mig något spännande och banbrytande projekt, men jag tar med mig det gräddvita kuddfodralet jag har påbörjat. Jag vill ha det klart så jag kan göra något annat. En kjol, kanske? En av mina elever mejlade mig på FB igår kväll för att få lite tips kring att sticka en kjol (hon bifogade en galet snygg modell, men den vill jag ju inte härma) och då kom jag på att jag också tänkt sticka mig en kjol, ju. Nå. Vi får se.

Fyra minusgrader, grått och blåsigt ute idag. Roligt värre. Men det verkar vara väldigt låg luftfuktighet eftersom jag kan se min bil nere på parkeringen och den ser ut att vara helt snö- och isfri. Alltid något! Och här inne brinner ljusen medan P1-morgon förser mig med de senaste nyheterna och jag smuttar på Byns godaste kaffe.

Jag har förresten bestämt mig nu. Till 97%, ungefär; det blir uppvärmning med pellets i mitt hus. Inte så dyrt att installera, låga driftskostnader och miljövänligt - då får det väl vara lite småpyssligt, dårå.

Och så har jag fått förfrågan om jag vill/kan ta mig an godmanskap för ytterligare två ensamkommande flyktingbarn. Jag sa att jag kan åta mig uppdraget för ett av barnen - jag har ju fortfarande den lille pojken kvar, även om det ser ut att snart bli klart med en särskild vårdnadshavare för honom. Jag tycker det är roligt och intressant och det känns som att jag gör lite nytta, ändå.


Emmaboda 16 februari, 2011

2 kommentarer:

Pellets sa...

Vi använder också uppvärmning mha pellets, det är ett fantastiskt bra alternativ då det reducerar våra utgifter för värme med över 50%!!

Hoppas du blir nöjd med resultatet :)

magda sa...

Tack för de uppmuntrande orden! :)