söndag 13 februari 2011

frusen

Nu är jag hemma igen. Helgen har varit fin och lat. Jag har varit ganska trött och frusen. Jag tror jag ska ta mig ett varmt bad alldeles strax. Jag tar med mig Knit Two i badkaret.

Jag trodde veckan skulle bli rätt soft men där misstog jag mig. Min kandidat är sjuk. Antagligen samma (liknande) elände jag själv åkte på. Nu blir det alltså att kavla upp ärmarna och dels planera ihop bra lektioner för mina egna A-kurser (som Christina annars skulle arbetat med) och dels för semesterlediga kollegan Annas A- och B-kurser, där Christina skulle vikarierat. Men det ska nog gå fint. Det blir lika många undervisningstimmar som jag hade varje vecka under hösten och det funkade ju bra. Lyckligtvis är planeringen för C-engelskan och Re-kurserna klara för veckan. Jag får staga upp mig med extra mycket apelsiner och lite lätt träning efter jobbet, bara.

Och så sova så mycket jag kan; jag börjar redan ikväll med tidig läggning efter att ha tagit det där varma, ljuvliga badet.

Och ni fattar väl att nedanstående inslag främst är för min egen "accountability". Jag förstår till fullo att det knappast kan vara av intresse för någon annan...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dagsintag: 1245 kcal
Dagsuttag i form av träning/motion: 0
TOTAL: 1245/1300 kcal
Känsla: frusen men nöjd.

Inga kommentarer: