tisdag 22 februari 2011

byk o bak

Tvättdag idag. Eftersom jag för ovanlighetens skull kan utnyttja den fulla tvättiden har jag också hunnit handtvätta mina lettiska garnhärvor. Äntligen. Jag köpte dem i Riga augusti 2009, och i somras fick jag veta att det motsträviga försvinner om man tvättar dem. Nu hänger de på tork på försiktig värme i torkskåpet och jag hoppas att de ska ha blivit mjuka och gosiga av den milda behandlingen. Jag får se vad som ska bli av dem. En kofta kanske av det bruna. Eller en kjol? Det ljusa, nästan-vita, blir kanske något helt annat.

Jag har dammsugit också. Plockat undan. Diskat (jag blev bara lite förvånad när den läckande kökskranen plötsligt föll ner i diskhon just när jag sköljt klart det sista av disken...). Läst vidare i Stalins kossor. Lyssnat på nyheter mest hela eftermiddagen (Gaddafi... Khaddafi... Schmadaffi... jag skiner högaktningsfallerallanlej i hur han stavar det... men han uppför sig - och låter - som en rabiessmittad hund).

Vad mer, då? Jag har varit och tränat. Intressant att göra det på förmiddagen. Jag var - by far! - yngst på hela gymmet! Och så har jag bokat en husvagn till Sweden Rock. Ännu ett steg på väg, alltså.

Nu ska jag titta på Nyhetstimmen i SVT1 och dricka lite te. Sedan ska jag sätta en deg som ska jäsa över natten och därefter kanske det är tid att hämta upp det sista från tvättstugan och, så småningom, krypa ner under täcket och läsa vidare.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dagsintag: 1320 kcal
Dagsuttag i form av träning/motion: 688 (kondition + styrka)
TOTAL: 632/1300 kcal
Känsla: lugnt förnöjd

Inga kommentarer: