torsdag 16 december 2010

minne

På mitt köksbord ligger ett USB-minne. Det påminner mig om Stones. Eller kanske Steven Tyler? Jag tog hem det från mitt arbete, för jag tänkte använda det till något arbetsrelaterat. Nu minns jag inte vad. Jag tar det som ett tecken på att det säkert inte var viktigt. Eller så får jag göra en brandkårsutryckning i morgon.

Nu är det mindre än en vecka kvar till jullovet. Jag behöver det nu. Min käraste har gett mig ett par... lusetofflor. Dem ska jag hasa omkring i hela lovet. Åtminstone mellandagarna. Över själva helgerna måste jag nog vara presentabel.

En liten snöstorm slog till under förmiddagen, för att sedan komma av sig under eftermiddagen. Lika bra det. Inte så kul för folk som inte har möjlighet att få vara inne. Själv sitter/går/står/flänger jag omkring inomhus och tittar ut och behöver oftast bara bylsa på mig varmt och knata hem. Idag kom jag ju direkt från Mannen till jobbet och hade bilen med mig, så jag fick borsta av den innan jag körde hem. Inte särskilt jobbigt.

Har pratat med lillsyrran Malin. Sista planeringen inför storjulen. Fördelning av vem som tar med vad. Luftmadrasser. Logistik. Förväntan.


Emmaboda 16 december, 2010

Inga kommentarer: