måndag 1 november 2010

höstlov... höstlöv...

Den här veckan är alla elever lediga. Höstlov. För dem, alltså. Vi som har skolan som vår arbetsplats jobbar vidare, minst tre dagar. Tanken är att vi ska få möjligheter att mötas, utveckla våra kompetenser och sånna goa grejer. Om en stund ska jag ta tåget in till Växjö. Jag har valt ut två föreläsningar att koncentrera mig på; en om intermedialitet och en om hur "brus" kan vara till hjälp för barn och unga med koncentrationssvårigheter.

Jag ska försöka hinna göra några ärenden också. Bland annat köpa mer masala-te på Indiska. I övrigt ska jag hålla kostnaderna nere. Det är ju roligare att kunna unna sig lite mer i slutet av veckan!

Morronkaffet smakar utmärkt och det känns fint att det är lite ljusare igen på morgnarna, även om det snart kommer att vara nermörkt igen. Jag lyssnar på P1-morgon och läser i nät-DN en artikel om Teapartyrörelsen. Informationsflödet är enormt och jag försöker sålla ut vad jag vill fördjupa mig i, och vad som ska ges lägre prioritet. Att lyssna på radio (P1) är ett bra sätt att hinna lyssna samtidigt som jag gör något annat jag inte heller vill välja bort, som till exempel att pyssla med mina händer.


Emmaboda 1 november, 2010

Inga kommentarer: