fredag 3 september 2010

utblick

Jag har en ny utblick på livet. Eller snarare nya hjälpmedel att se klart på tillvaron - häromdagen kom mina nya glasögon äntligen fram! Genast infinner sig ett nytt "problem"; vilket par ska jag ha på mig till jobbet idag? Jag har dels mina gamla röda som funkar även om glasen är repiga och de breda skalmarna gör dem mindre lämpliga för bilkörning (de skymmer när jag sneglar över axeln), dels mina nya röda och så har jag de mycket mörkt bruna (sköldpadd). Hmm...
(Gamla röda)

(Nya röda)
(Nya sköldpadd)

Gah! Ständigt dessa avgörande beslut. Kanske de röda eftersom min övriga färgskala går i svart, mörkgrått och vitt? T o m naglarna är mörk gråsvarta med glitter i. Snyggare än det kanske låter... Å andra sidan är de sköldpaddsfärgade snygga, de också... Medan jag begrundar pros and cons dricker jag mitt kaffe och lyssnar på nyheterna. Jag har slutat ta in det politiska blajet. Jag har bestämt mig och ska rösta onsdagen den 15 september, då vi har möjlighet att göra det på skolan.

Fin Fredag på er! Nu går jag ut i solen!


Emmaboda 3 september, 2010

4 kommentarer:

Matilda sa...

Vilka snygga! Ta de nya röda, tycker jag. Rött är aldrig fel! ;)
KRAM... och jag väntar fortfarande med spänning... :)

pärlbesatt sa...

Pudding! Allt klär en skönhet! Välj utifrån magen. Eller ta de röda som ett politiskt statement. Fast de borde de ju vara gröna feståss.. :)

magda sa...

Sötisar! Jag tog de röda! :)

Matilda> Får du inte en avi idag så BÖR den komma på måndag - jag postade i tisdags!

Puss!

Fru Myrkheimr sa...

Feta glajjer!