onsdag 29 september 2010

småskeptisk

Studiedag idag, alltså. Jag var ganska väl förberedd. Hade läst om de nya programplanerna och studerat de nya ämnesplanerna. Funderat över vad det innebär för eleverna, för mig själv och för vår arbetsplats. Kände mig måttligt taggad ändå. Men det blev en så bra och givande dag! Goda samtal med kollegor och bollande av idéer. Vi har galet mycket att göra och jag borde kanske inte engagera mig mer i det, men jag vet att skulle jag till äventyrs bli tillfrågad om jag vill ingå i den arbetsgrupp som ska utveckla det hela så kommer jag att tacka ja. Blir jag inte tillfrågad blir jag å andra sidan inte ledsen; min chef vet hur mycket jag redan har att göra.

Catharina skulle kommit förbi en sväng efter jobbet för att kika på garner. Jag har så mycket att jag sa till henne att hon gärna fick komma och plocka ut lite till något projekt. Men hon ligger hemma och är sjuk, stackaren. Nå. Kanske mår hon bättre i morgon, så tar vi det då.

Så jag stuvar om lite i "planeringen" för eftermiddagen och kvällen och ska läsa en stund för att sedan ägna resten av kvällen åt stickning. Muddprojekt och sjalprojekt på gång, ju!

Och apropå sjalar...
... så här ser den rosa ut, nu när den är helt färdig!


Emmaboda 29 september, 2010

Inga kommentarer: