måndag 20 september 2010

gloom

Vi drack vårt morronkaffe i soffan framför teven. Såg lite av sammanfattningen kring gårkvällens och nattens händelser. Korta kommentarer från partiledarna. Det känns tungt idag; fyra år är en lång tid, ibland. Men skam den som ger sig. Nu känns det tvärtom mer angeläget än någonsin att engagera och aktivera sig.

Jag körde norröver genom skogarna i tungt grådis, så kompakt att jag fick använda vindrutetorkarna mest hela tiden. Tyst färd eftersom jag avslutade The Double Comfort Safari Club igår när jag körde hem från Kristianstad. Vanliga radion funkar ju inte. Jag lovade mig själv att sticka till bibblan och låna nytt direkt efter jobbet.

Svängde inom hemmavid och hivade in ryggsäcken och kassen med ren tvätt, packade träningsväskan och la den i bilen. Just in case. Jo. Jag ska allt träna i eftermiddag. Det blir ingen pedagisk powerwalk med Ingrid idag, för hon skulle på något möte. Jag känner mig bara lite slö just nu. Om en sisådär 7-8 timmar har jag nog spring i benen. Tänker jag.

Smsar med Lillmysen. Han är vid gott mod. Har sovmorgon idag och pluggar teori för sitt körkort.

En kollega är sjuk och jag lovar täcka upp en långlektion för henne. Har ett inbokat möte också, egna lektioner att köra och så en ganska omfattande planering. Jag ska nog få den här dagen att rulla undan. ;-)

Livet går vidare.


Emmaboda 20 september, 2010

4 kommentarer:

ANNAANNA sa...

Nästa valperiod dvs om fyra lååånga år... skule kanske du kunna tänka dej att bli utbildningsminister då? ;)(å ersätta han herr Inbillningsministerfanstyget)

magda sa...

Åh... vilken ära det vore... ;D

ANNAANNA sa...

För Sverige ja... *smiles*

magda sa...

Meeeen... ;)