tisdag 10 augusti 2010

stros

Jag tog mig en promenad längs Götgatan igår eftermiddag. Trängdes lite. Muttrade lite över folk som går lussakta i bredd. Tog långa kliv emellanåt. Det kändes fint. Men så blev jag trött i fötterna och styrde hem igen. Satt med fötterna på Matildas soffbord, stickade, kollade SVT Play och bara softade. Jag är inte här för att stressa. Jag har planer men också luft emellan.

Jag sitter i soffan nu också. Dricker mitt morronkaffe och lyssnar på Ring P1, som inte alls är lika bra när Elisabeth Höglund leder det. Täppas är programmets regerande mästare. Minkuppfödning diskuteras. Jag borde nog återuppta mitt medlemskap i Djurrättsalliansen. Vafan ska vi med pälsuppfödning till? Det är sjukt.

Om någon timme ska jag sammanstråla med Cia och ha en syrredag. Vi har ännu inte bestämt om hon ska komma hit eller om jag ska åka in till city. Det lutar nog åt det senare och i så fall borde jag nog klä mig nu. Men... som sagt... ikkje noen stress. Jag tror jag ska smita förbi Smarteyes idag, inne på Kungsgatan, och kanske kolla in nya glasögon. Det vore inte en dag för tidigt. I övrigt ska vi väl mest strosa omkring, tror jag. Jag låter Cia bestämma eftersom jag själv inte har några direkta måsten. Inte ens några indirekta, faktiskt. Det skulle väl vara om vi hamnade vid Odenplan, då. Ljungqvists garn kan ju vara värt ett besök...

Förresten... Det Nya Livet jag påbörjade förra veckan flyter på according to plan. Ifall nån undrar.


Söder, Stockholm 10 augusti, 2010.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Långa kliv är väl inte fel ... det gäller att hålla huvet högt också.

magda sa...

Jag ler också. ;)

/NS

Anonym sa...

Bra jobbat!