torsdag 12 augusti 2010

nöjd

Det blev en bra utbildningsdag, om än rätt massiv. Föreläsningar, workshop och interaktion 9-16, med korta avbrott för kaffe och lunch. Professor Mike McCarthy var den som fängslade mest med sina lingvistiska forskningsresultat och slutsatser kring nödvändigheten av chunks i språket. Och... nej. Jag tänker inte utveckla mer av det här. Pilutta er! Men grymt intressant och spännande var det!

Jag och Anna sågs inne i stan och gick in på London (what a coincidence!) för en bit mat. Jag LCHF-krånglade med den mycket förekommande servitören och fick en härlig hamburgare med bearnaisesås och massor av grönsaker och blev proppandes mätt. Sedan åkte vi till Skanstull och travade ner till Trädgården, under Skanstullsbron. Mycket coolt ställe, som bör upplevas snarare än beskrivas. Men så här såg det ut vid Husvagnen, som är en av barerna. Dyrt vin, dock. 74 spänn är lite väl bra för ett glas. Så gott var det inte. Men personalen är sjukt trevlig!
Det ser bedrägligt stillsamt ut...

Föreställningen vi såg var I väntan på Michael Jackson. Riktigt okej pjäs och dito skådespeleri. Katakomb Produktion ligger bakom det hela. Bra för själen med lite kulturgrunkor, tror jag. Efteråt blev vi sittande en stund och drack varsin Loka och pratade. Anna är en skön människa och en god vän.

På väg hem ringde jag Mannen. Idag kändes det så mycket bättre att prata. Det gör mig glad! Och tacksam. Att han finns där. För mig.

Inga kommentarer: