fredag 27 augusti 2010

finfint!

Det är fredag! Igen! Den ska bli finfin!

Men jag hade en fin torsdag också. Fruktansvärt fullpetad, men också stimulerande och rolig. Inte minst avrundningen på dagen, då Matilda kom till jobbet, drack lite kaffe och väntade medan jag avslutade och i min tur väntade på att en elev skulle bli klar med en omtenta. Sedan gick vi hem och åt middag, tog en loj kvällspromenad runt Byn, samtalade och sedan gick hem och smådog i tevesoffan och drack te och pratade om allt möjligt, som till exempel en massa bra böcker.

Om en stund (ska bara dricka upp kaffet i lugn och ro, först) går jag till jobbet och Matilda åker vidare upp till Stockholm tillsammans med Rille och "barnet" Shabo, som hon ska passa (Shabo, alltså) under helgen. Schemat för min dag är knökfullt men innan jag åker ner till min käraste ska jag nog trycka in ett träningspass. Baföratt, typ.

En irriterande sak: i måndags fick jag ett sms från Smarteyes att mina glasögon kommit och att jag kan komma och hämta dem. Jag tänkte att det säkert är ett mer eller mindre automatgenererat meddelande och att mitt paket anländer den här veckan, eftersom det var överenskommelsen och jag dessutom betalat för frakten i förskott. Men än har inga glajjer anlänt. Jag måste försöka hinna ringa och bråka lite på någon rast under förmiddagen.

Men annars är det fint! Himlen är om inte blå så i alla fall lättsamt ljusgrå och det blåser knappt alls. Kaffet är lent och gott (mha grädde!), jag småpratar med Matilda över köksbordet och har sovit som en prinsessa. Bra utgångsläge för en Fin Fredag, helt enkelt!


Emmaboda 27 augusti, 2010

(Och när jag skriver dagens datum kommer jag på att det ju dessutom är lön idag! ;-)

2 kommentarer:

pärlbesatt sa...

Neeeej, allt måste ju klaffa ferpekt med glasögonen, när jag rekommenderat stället! Gaaah!! (För jag är ju universums medelpunkt, förstås. ;))

Du fattar nog att jag menar Vad retligt när kommunikationen inte funkar bättre än så.

Som när jag hade lämnat mobilnummer på ett gymnasium som jag väntade viktig återkoppling från och de ändå inte hade skrivit upp det sen, visade det sig när jag talade med en annan ur personalen...

Fortsatt trevlig helg!

magda sa...

Jag klandrar inte dig! ;)

Trevlig helg till dig också!