lördag 5 juni 2010

blått

Himlen är otroligt blå. Några skira skyar dekorerar den och inger ingen som helst oro för att det skulle kunna bli något annat än skön, härlig och efterlängtad sol hela dagen. Hussvalorna far omkring utanför fönstret. De har bråda dagar nu. Själv tänker jag ta det ganska lugnt. Ta med kaffemugg No. 2 ut på trappen och sitta där i solen och se inspirationen komma smygande. Kanske klipper jag gräsmattan, och fixar på det viset dagens motion, eller så går jag bort till skogen på andra sidan ån och jagar liljekonvaljer. Jag läser fortfarande Krigaren och det är faktiskt ganska trevligt att sitta ute och läsa och lyssna på fåglar och sånt. Jag passar på nu, för när skatteåterbäringen kommer ska jag äntligen köpa mig en iPal och sedan är det slut på friden. :-) Det ska bli underbart att kunna plugga in iPoden och kräma på över sjö och land - eller bara ligga i en solstol (eller badkaret) och lyssna på P1. Sköna väninnan (och f d arbetskamraten) Malin har en sådan och det är hon som talat sig så varm för den att jag helt enkelt bara måste äga en dylik gadget.

Matilda har varit på Cypern fruktansvärt länge nu, tycker jag! Fast det är nog egentligen bara sex dagar? Kom hem nu unge! Jag längtar efter dig och vill träffas. Och så vill jag kolla om ja kan låna din lägenhet vid Skanstull litegrann under mitt välförtjänta, och något förkortade, sommarlov!

Nä för tjyvingen. Här kan jag inte sitta. Nu vill jag ut och skaffa mig lite fin färg! Ha en absolut underbar lördag, me lovely ones!


Björkeryd 5 juni, 2010

2 kommentarer:

Matilda sa...

Mammaaaa! Nu är jag hemma :) Vi har haft det jättebra men kollade såklart inte väldans noga vad det var vi bokade, så istället för en vecka i kulturell huvudstad befann vi oss plötsligt på en skakig buss full av barn (16-22 år) på väg till Cyperns partymecka... Ayia Napa. Sällan har vi varit räddare. Men det gick bra, vi sänkte visserligen medelåldern på vårt hotell med tio år när vi checkade in och jag vill helst slippa höra discohits åtminstone de närmaste dagarna, men vi klarade oss utan större men och har varit i säng innan tolv alla kvällar (innan åtta ett par av dem, faktiskt... ;)) Ring när du får tid! Puss och KRAM!

magda sa...

Haha! Nå... jag tänker att ni fick sola, slappa och äta och dricka gott och det är ju inte så dumt det heller. ;-)